Γιατί emotional photography ?

Γνωρίζετε ποιος σας φωτογραφίζει…

Η φωτογραφία γάμου είναι ένα επάγγελμα με έντονη εποχικότητα πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα τις περιόδους αιχμής οι επαγγελματίες φωτογράφοι να αδυνατούν να καλύψουν τη ζήτηση κι έτσι συχνά το γάμο καλύπτει όχι ο φωτογράφος τη δουλειά και την προσωπικότητα του οποίου είδαμε και εμπιστευτήκαμε κατά τη στιγμή της συμφωνίας αλλά κάποιος άγνωστος σε εμάς συνεργάτης του. Το αποτέλεσμα? Οικονομικά πιθανώς αρκετά ανταγωνιστικό. Καλλιτεχνικά από εντελώς ισάξιο έως παντελώς ανάξιο των προσδοκιών μας … αλλά… σε ποια περίπτωση θα θέλαμε να αφήσουμε το αποτέλεσμα εκτός του ελέγχου μας και της πίστης μας πως τίποτα δε θα πρέπει να αφήνουμε στην τύχη?

Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις…

Ο φωτογράφος αναγκαστικά πρέπει να κερδίζει από τη δουλειά του αλλά μήπως ξοδεύει υπερβολικό χρόνο για το πώς θα φτιάξει την επικερδέστερη προσφορά αντί για το πώς θα βγάλει τις καλύτερες δυνατές φωτογραφίες? Στο emotional photography δεν υπάρχει το άγχος των κρυφών χρεώσεων διότι η προσωποποιημένη σας προσφορά αποτελεί μέρος ενός πολύ ευρύτερου τιμοκαταλόγου υπηρεσιών και προϊόντων ο οποίος είναι πάντα προκαθορισμένος για την τρέχουσα περίοδο. Οι τιμές οποιωνδήποτε επιπλέον παραδοτέων βασίζονται στον παραπάνω κατάλογο.

Ήθος, Ευπρέπεια, Επαγγελματισμός, Χαμόγελο!

Ο φωτογράφος βγάζει πολύ ωραίες φωτογραφίες αλλά με εμάς τι γίνεται? Όλοι έχουμε ακούσει για το σκηνοθέτη που εξαντλεί ψυχικά τους ηθοποιούς του στο κυνήγι του τέλειου αποτελέσματος, για το μαέστρο που γίνεται μισητός από τους μουσικούς του στο κυνήγι της απόλυτης ηχογράφησης… Και εν προκειμένω… και για τον αγενή φωτογράφο… Η μέρα του γάμου μας είναι η ευτυχέστερη της ζωής μας και μέρος της δουλειάς του φωτογράφου είναι και η προσπάθειά του να μας χαλαρώσει για να την απολαύσουμε ακόμα περισσότερο. Σωστή επικοινωνία με το φωτογράφο σημαίνει ότι με το χαμόγελό του και την διακριτική προτροπή του μας βοηθάει να αποβάλουμε το άγχος και να εξωτερικεύσουμε ένα όμορφο συναίσθημα που υπάρχει μέσα μας για το πρόσωπο που αγαπάμε. Η προσωπικότητα του φωτογράφου έχει πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο στην ποιότητα των φωτογραφιών παρά η φωτογένειά μας…

Πολύπλευρη προετοιμασία…

Ωραίο πράγμα να είμαστε χαλαροί τη σημαντικότερη μέρα της ζωής μας αλλά ας είμαστε ρεαλιστές, κάθε επιτυχές έργο χρειάζεται μεθοδική προετοιμασία και υπολογισμό της κάθε λεπτομέρειας. Η προετοιμασία περιλαμβάνει πλήρη καταγραφή των βημάτων που θα ακολουθηθούν κατά το μυστήριο, κατά τη δεξίωση και στους χρόνους ενδιαμέσων αυτών αλλά και μία γενικότερη συνέντευξη η οποία βοηθά το φωτογράφο να προσδιορίσει το ψυχολογικό προφίλ του ζευγαριού βάσει του οποίου θα προτείνει τους βέλτιστους τρόπους επικοινωνίας κατά την ημέρα της φωτογράφισης και θα εκθέσει εκ των προτέρων στο ζευγάρι τις μεθόδους που θα χρησιμοποιήσει. Στο γάμο υπάρχουν πάντα απρόοπτα, ας μην προσθέσουμε και όσα θα μπορούσε να είχε αποτρέψει ο φωτογράφος…

Απόλυτη ικανοποίηση !

Τα δείγματα παραδίδονται τόσο σε μορφή φύλλου πολλαπλών δειγμάτων (PDF) όσο και σε μορφή καταλόγου (XLS) και προαιρετικά σε έντυπη μορφή (αναλόγως την προτίμηση του κάθε πελάτη) έτσι ώστε να διευκολύνεται το ομολογουμένως δύσκολο έργο της επιλογής των τελικών φωτογραφιών. Τόσο τα κλασικά όσο και τα ψηφιακά άλμπουμ πριν την παράδοση διατίθενται για προεπισκόπηση σε ηλεκτρονική μορφή και παρέχεται στο ζεύγος η δυνατότητα να μπορεί να κάνει απεριόριστο αριθμό διορθώσεων πριν την κατασκευή ώστε να είναι σίγουρο ότι θα παραλάβει υλικό που θα το ικανοποιεί απόλυτα.