Καλώς Ορίσατε!

argiro1000
1169 - Copy
4004_resize
0499_resize
0382
0889 - Copy_resize
0396_4_PS_large_SH - Copy
0442 - Copy_resize
hk0480_bw
0869.NEF_resize
0315
DSC_220
previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow
PlayPause

 

Αγαπητοί φίλοι, σας καλωσορίζουμε στο emotional.gr!

Φωτογραφία με ζεστασιά, που πλημμυρίζει από συγκίνηση και συναίσθημα. Αυτός είναι ο αισθητικός μας  στόχος στη φωτογραφία πορτρέτου και ρεπορτάζ, ό,τι δηλαδή συνθέτει τη φωτογραφία γάμου. Αισθητικά αναζητούμε την ισορροπία μεταξύ του αυθόρμητου στιγμιότυπου και της δουλεμένης πόζας και επιλέγουμε τη μουσική επένδυση των δημιουργιών μας με βάση το ιδιαίτερο ύφος και το προσωπικό στυλ των χαρακτήρων του ζευγαριού όπως το βιώσαμε τόσο κατά το μυστήριο, όσο και από την διαπροσωπική επαφή μαζί του πριν και μετά από αυτό.

[read more= “Περισσότερα…” less= “Απόκρυψη”]

Ο τεχνητός φωτισμός που χρησιμοποιείται είναι κατά προτεραιότητα συμπληρωματικός του φυσικού, προσαρμοσμένος στις ανάγκες της σκηνικής εκφραστικότητας του ζεύγους. Η προσέγγιση στην ψηφιακή επεξεργασία της εικόνας είναι μινιμαλιστική, με στόχο ένα αποτέλεσμα φυσικό που βοηθά τον παρατηρητή να ανακαλέσει από τη μνήμη του το συναίσθημα εκείνης της στιγμής.

Χρησιμοποιούμε ψηφιακό φωτογραφικό σύστημα κλασικού φορμά 35 χιλιοστών και σύστημα ψηφιακής βιντεοσκόπησης τυπικής και υψηλής ευκρίνειας το οποίο συμπληρώνεται με σταθερές ενσύρματες και φορητές ασύρματες μονάδες δημιουργικού φωτισμού και τους σχετικούς δημιουργικούς φωτομετατροπείς. Επιλέγονται πάντα μόνο καταξιωμένοι αξιόπιστοι και κορυφαίοι στην κατηγορία τους κατασκευαστές όπως Nikon, Sony, JVC, Lastolite, 3Μ, Radiopopper, Velbon, Manfrotto, Hoya, B+W, Lowepro. Θεωρώντας τους φακούς τον κρισιμότερο κρίκο της τεχνικής διαδικασίας, χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ταχύτητας 2.8 φακούς ζοομ και υπερυψηλής ταχύτητας σταθερούς φακούς για την επίτευξη του βέλτιστου τεχνικά και αισθητικά αποτελέσματος.

Οι καλλιτεχνικοί συνεργάτες και οι προμηθευτές μας επιλέγονται πάντα με κριτήριο την ποιότητα της δουλειάς τους, την επαγγελματική τους συνέπεια, και πάνω απ’ όλα για το ήθος τους το οποίο μας επιτρέπει μέσα από μια σχέση εμπιστοσύνης να δημιουργούμε μαζί το τελικό αποτέλεσμα που οραματιζόμαστε για την κάθε ανάθεση το οποίο είναι όχι μόνο να ικανοποιούμε πλήρως τους πελάτες μας αλλά και να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες τους !

[/read]